Op 24 november zal het Kenniscentrum helemaal in het teken staan van het beheer en onderhoud van alles op en rondom uw gebouwen en woningen. Dit keer dus focus op de terreinen, de groenvoorzieningen, de daken en balkons, zelfs tot onder de grond.

Dit zeer actuele thema brengt ons als het ware in de wereld van dak tot onder de grond, de gehele duurzame leefomgeving…………………

Een drietal prominente kennispartners nemen u mee in de bijzondere, onmisbare, buitengewoon veelzijdige, onzichtbare wereld van alles op en rond uw gebouw. Wonen, werken, verblijven, recreëren in de gebouwde omgeving hebben zij alle die tot specialiteit verheven. In een gevarieerd en uitdagend programma nemen deze drie bedrijven u mee in hun specialismen en technieken en laten u tal van interessante voorbeelden uit hun projecten zien.
teng

 

zoontjenstauw

 

 

 

 

 

Het programma

Inloop vanaf 13:30 in het Kenniscentrum Onderhoud & Beheer Vastgoed te Almere

Ontvangst gasten 13.45 uur en om 14:10 Opening door dagvoorzitter Carlo Muller van het KOBV

14.15 – 15.00 uur: Tauw. Door Business unit Manager Ruimtelijke Kwaliteit Alexander Pietersalexander-pieters

In zijn rol als businessleader wijkverbetering heeft Alexander de theorie van “Eilanddenken, naar eilandgevoel” ontwikkeld, een andere kijk op wijkverbetering. In zijn presentatie met als titel ‘uw buitenruimte, van last tot lust‘ neemt hij ons mee in het anders denken over ruimtelijke kwaliteit. Alexander gaat in zijn presentatie in op de kansen en mogelijkheden van buitenruimtes. Vastgoedeigenaren onderschatten soms de potentie of waarde van de ruimte rondom het vastgoed. Uw buiten bepaald niet alleen de eerste indruk en de uitstraling van uw pand maar gaat verder. De juiste inrichting kan bijdrage aan een hogere gebruiks- belevings- én toekomstwaarde. Een goed ingerichte buitenruimte draagt bij aan de gezondheid van uw medewerkers en een efficiëntere bedrijfsvoering.

Tauw is een Europees advies- en ingenieursbureau met een sterke positie in milieuadvies en de duurzame ontwikkeling van de leefomgeving. Vanuit vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië werken zij met ruim 1.000 medewerkers aan een mooie, schone, veilige en duurzame leefomgeving En bedenken ze duurzame oplossingen. Hun missie: ‘Sustainable solutions for a better environment’.

15.00 – 15.15 uur: T&G Groep. Door Algemeen directeur Hans Smuldershans-smulders

Hans gaat u meenemen in de buitengewoon veelzijdige wereld van het onderhoud, aanleg en beheer van complete buitenruimtes. Zijn landelijk actieve bedrijf ontzorgt onder andere vastgoedpartijen volledig in aanleg, beheer en onderhoud van terrein en omgeving. Met een resultaatgerichte aanpak waarbij de klant centraal wordt gezet, gaat de T&G Groep professioneel te werk. De T&G Groep fungeert als verlengstuk en zijn de ogen en oren van de klant o.a. door gebruik te maken van een eigen app. Hun missie, maar vooral visie, zal Hans met veel passie toelichten.

Om 15:15 volgt een korte pauze, waarna er van 15.30 -15.45 een demonstratie wordt gegeven van de App van T&G.

16.00 – 16.45 uur: Zoontjens. Door Key Account Manager Gaston van der Heijdengaston-van-der-heijden

Gaston heeft als centraal thema ‘Werken, Wonen en Parkeren op daken’. Vanaf de bovenkant van ons vastgoed en met een leidende positie in Europa zijn de totaaloplossingen van Zoontjes voor onderhoud en beheer van daken zeer gewild. Het begaanbaar maken, bestraten, ophogen en beheren is een exclusieve specialiteit die zij al jaren goed beheersen. We gaan het vanuit de hoogte bekijken en ervaren…

17.00 – 18 00: Deze afwisselende en unieke middag wordt afgesloten met een drankje en een hapje waarbij er gelegenheid zal zijn om te netwerken.