Op 9 december heeft de eindejaarsbijeenkomst van het KOBV plaatsgevonden in het Kenniscentrum te Almere.

Harold Koekkoek van Eneco nam ons in zijn presentatie mee in de snel veranderende energiemarkt en het gewijzigde speelveld voor energieleveranciers. Hij liet zien hoe Eneco zijn rol pakt in de nieuwe energievormen van wind, water, zon en andere duurzame manieren van energieopwekking en distributie. Ook de nieuwe ontwikkelingen rondom thuisopslag met accu’s, en energiesystemen passeerden de revue, alsmede de prijsontwikkelingen en de rol van energiemaatschappijen in de toekomst. Na flink wat vragen te hebben beantwoord was het tijd voor het speeddaten.IMG_0578IMG_0580

De bijna 50 aanwezigen konden een uur lang speeddaten en zichzelf en hun bedrijf pitchen. Visitekaartjes gingen grif van hand tot hand en ook werden al enkele afspraken genoteerd. Na dit zeer luisterrijke en energieke deel is de middag in kerststijl onder het genot van een hapje en een drankje afgesloten.

IMG_0585 IMG_0583IMG_0581

 

 

 

 

Het KOBV kijkt terug op een succesvolle start in 2015 met nu al reeds 40 kennispartners en een interessant programma voor 2016, met o.a. een groot retail-event in januari. Ook doen we een oproep voor nieuwe thema’s en invulling.

Namens het bestuur iedereen fijne feestdagen en een gezond en succesvol 2016!

IMG_0587