‘Een meer dan geslaagde middag’, ‘Sfeervolle ambiance en winters gezellig’, ‘Mooie locatie voor een Kerstevent!’, ‘Inspirerende sprekers en geweldig thema, past goed voor einde jaar en goede voornemens…’

Zo maar wat uitspraken van gasten op het eindejaars Kerstevent van hetKOBV in het Koetshuis op landgoed de Heerlijkheid Mariënwaerdt van dinsdag 13 december jl. Daar hadden een groot aantal kennispartners met hun gasten een inspirerende middag over (zakelijke) goede voornemens en hoe die te realiseren.

Na een korte opening waarin het “nieuwe” bestuur van het KOBV is gepresenteerd (zie onderaan het bericht de bestuursleden). Het KOBV bestaat nu ruim 3 jaar en heeft inmiddels een groot aantal kennispartners en supporters en de afgelopen jaren mooie events en symposia georganiseerd.

KOBV in 2018

Rico van Dijk blikte als kersverse voorzitter terug op 2017 met mooie events zoals Wonen boven winkels, RGS, Hotel en leisure vastgoed en het drukbezochte opleidingenevent in de Schilder^sCOOL in Den Bosch
jl. november. Het nieuwe KOBV bestuur heeft nog eens kritisch naar haar visie gekeken en gaat in 2018 verder focussen op de maakindustrie, de toeleveranciers en de onderhoudspartijen die realiseren. Met focus op innovaties en delen van kennis en ontmoeten. Dat betekent verdere groei met kennispartners, topspelers in de wereld van beheer en onderhoud.
Ook zullen we met het Kenniscentrum op locaties door het hele land events en symposia organiseren. In 2018 zijn dat in ieder geval, opleidingen en restauratie ism Nimeto, sustainability (in de zorg) met Assa Abloy, revitalisering van vastgoed ism KIWA Compliance en wederom een mooie afsluiter met een Kerstevent.

Goede voornemens met Marion Muller-van der Flier

 

Vervolgens heeft Marion Muller-van der Flier, coach en trainer voor persoonlijke ontwikkeling, ons meegenomen in het maken van goede voornemens en dan vooral de zakelijke doelen en wensen voor 2018.
Daarbij nam zij als goed voornemens hoe je de gunfactor in acquisitie kunt verhogen middels LinkedIn. Met leuke voorbeelden en 10 handige tips nam zij het publieke mee in die zakelijke voornemens! Alle
aanwezigen zijn uitgedaagd om te ‘connecten’ en ontvangen dan een advies voor een verbetering van hun LinkedIn-profiel zodat ze zakelijk nog succesvoller worden en positief opvallen.

De SLIM show met Wout Plevier

 

 

Daarna kwam Wout Plevier, entertrainer zoals hij zichzelf noemt en auteur van de management bestseller SLIM! Hij nam ons mee in een actieve en inspirerende SLIM show over het realiseren van je doelen in 7 stappen, effectief en slim. Vanuit levensdoelen, passie, talent, discipline en joy nam hij ons mee in een energieke aanpak van onze doelen en gaf hij inzicht en visie hoe energie te krijgen in je werk en leven. Alle aanwezigen ontvingen na afloop zijn boek SLIM! en een online-training om doelen ook echt te gaan realiseren. (zie ook zijn blog: https://www.linkedin.com/pulse/hoe-haal-je-dadelijk-4-stappen-goede-voornemens-wel-wout-plevier/)

Alle aanwezigen hadden in de sessie met Marion 2 (zakelijke) doelen voor 2018 geformuleerd en Wout heeft vervolgens laten zien hoe je die doelen (al zingend) met rust en energie kunt realiseren, want maar 11% realiseert ook echt zijn goede voornemens.

De zaal ging vol mee in zijn energieke show:

De middag werd in stijl in De Paardenstal afgesloten met een hapje en een drankje!

Bestuur per 1 januari 2018

Rico van Dijk, voorzitter
Carlo Muller, secretaris
Wijnand Kooy, penningmeester
Maarten Dirkzwager, bestuurslid
Theo Pennings, bestuurslid
Marieke Korevaar, bestuurslid