Wij nodigen u graag uit voor onze zomerbijeenkomst op 15 juli 2016, vanaf 15:00 .

Best Value Procurement, oftewel alles over inkopen en aanbesteden. Ron Sierink, inkoopcoördinator bij RonSierinkwoningcorporatie Mitros in Utrecht zal zijn ervaringen rondom het inkoopproces delen. Hij zal daarbij het inkoop- en aanbestedingsbeleid van Mitros als leidraad gebruiken en de laatste ontwikkelingen rondom Best Value Procurement. Zijn gouden tips, die hij met u zal delen, zullen zeer waardevol zijn, temeer daar Ron ook lid is van de NEVI (Nederlandse Vereniging voor Inkoopmanagement).

 

Carlo Muller van kennispartner FM Consultants zal de middag afsluiten met een presentatie CM 102014naar aanleiding van zijn whitepaper ‘De Future Proof Corporatie’. Hij neemt ons mee in de toekomstbestendigheid van woningcorporaties en wat ze daarvoor moeten doen. Hij doet dit in 5 thema’s, ‘#1 Zorg voor een plan B’, ‘#2 Slim voorruit’, ‘#3 Groen is Doen, ‘#4 De klant veroveren’ en ‘#5 Flex op alle fronten’.

 

De middag wordt rond 17:00 afgesloten met een drankje en voor alle aanwezigen en kennispartners van het KOBV is er een gezellige zomer BBQ.

 

Het programma voor de middag ziet er als volgt uit:

15:00 Ontvangst in het Kenniscentrum KOBV

15:15 Ron Sierink, corporatie Mitros: Inkopen bij Vastgoed en corporaties

16:15 Pauze

16:30 Carlo Muller, FM Consultants: De Future Proof Corporatie

17:00 Borrel en barbecue

Deelname is gratis!