Op 13 december 2018 vond de jaarlijkse afsluiting van het KOBV jaar plaats. Het kerstevent was dit jaar op het sfeervolle landgoed Hydepark in de Oranjerie te Doorn.

Ruim 60 KOBV partners en hun relaties en genodigden konden daar genieten van een drietal interactieve en muzikale optredens. De voorzitter Rico van Dijk blikte terug op de succesvolle bijeenkomsten van 2018 en de geplande events van 2019. (zie hier de agenda)

De jongens van het interactieve regietheater van Jan Willem Pleijsier namen ons op ludieke (en soms ongemakkelijke) en humoristische wijze mee in de wereld van de aannemers en bouwers. Ze lieten op hilarische wijze zien hoe je niet communiceert, geen goede afspraken maakt, zonder contract en planning en dus zonder goede samenwerking tot een succesvol project te komen. De aanwezigen mochten meedoen in hun rollenspellen en aanwijzingen geven.

De middag werd afgesloten met een virtuoos en muzikaal optreden van Artstakes, een geniale pianist en improvisator. Niet voor niets was hij (bij toeval) winnaar van de NS stationsprijs 2016 van beste stationspianist. Hij speelde op Amsterdam CS een par nummers op de vleugel die daar stond. Hij gaf een prachtig mini-concert en sloot daarmee het KOBV jaar in stijl af onder het genot van een drankje en een hapje.

Een foto-impressie: