Naar Almere voor leerzame en genoeglijke bijeenkomst.

Het KOBV in Almere is de broedplaats voor nieuwe ideeën en praktische toepassingen. De ontmoetingsplek voor ondernemers die vooruit kijken. Een van de kennispartners is Soudal.
“Als partner nodigen wij u graag uit voor een leerzame maar ook informele samenkomst op donderdag 26 november in het Kenniscentrum KOBV in Almere” aldus Country manager Nederland, Gertjan van Dinther.
Het programma tussen 14.00 en 17.00 uur vullen we als volgt in:

  • Ontvangst
  • Het profiel van Soudal
  • Luchtdicht bouwen, hoe doen we dat gegarandeerd goed
  • Kit in ‘kokers’ of ‘meters’
  • Rendeert sponsoring bij de wielerploeg Lotto Soudal

Het programma is interactief opgezet met alle ruimte voor kennisuitwisseling en vragen.
Als gastheer zal ik u welkom heten en een blik achter de schermen van Soudal geven en daarnaast toelichting van ‘gegarandeerd luchtdichte oplossingen’ om zo de aanwezige ongecontroleerde luchtcirculatie om te vormen naar gecontroleerde ventilatie. Rudi Bartels van A. Müller BV geeft als applicatie partner van Soudal een toelichting op de meerwaarde van de samenwerking. Samen met Lotto sponsort Soudal een dames- en herenwielerploeg.
Marko Heijl, marketing manager bij Soudal laat zien wat sportsponsoring oplevert. Verluchtigd met leuke anekdotes en filmfragmenten uit Tour de France en Amstel Gold race

Gertjan 2015.jpg Rudi.jpg wordt weergegeven Pasfoto LS Marko Heijl detail.PNG.jpg wordt weergegeven

Het is een duidelijke trend dat aannemers het kitwerk uitbesteden. Zij gaan nadrukkelijk op zoek naar applicatiebedrijven waar zij op kunnen vertrouwen. Zij eisen transparantie en projectgarantie. Soudal partner, A. Muller uit ‘s-Hertogenbosch heeft een programma ontwikkeld waarmee de opdrachtgever volledig kan worden ontzorgd en garanties krijgt op het geleverde product.
Dat is een belangrijk gegeven met het oog op de aanscherping van bouwvoorschriften. Het is niet voldoende om alleen met de beste bouwmaterialen te werken. Naden en kieren blijven uit den boze en moeten dus verantwoord duurzaam gedicht worden.

Wereldspeler

Soudal is als vooraanstaand fabrikant van silicone, lijm, PU schuim en vele andere producten voor bouw, industrie en Doe-Het-Zelf met hoofdzetel in Turnhout. Met vestigingen in 44 landen een wereldspeler van formaat. Een familiebedrijf dat komend jaar vijftig jaar bestaat en een jaaromzet heeft van € 650 miljoen. Productie eenheden per jaar zijn o.a. 200 miljoen kokers kit (dat is een keer de wereld rond) en 100 miljoen bussen PUR (dat is vijf keer op en neer naar de maan). Soudal is op dit gebied wereldwijd de grootste, nummer 2 doet er ‘slechts’ 40 miljoen bussen PUR.

Graag tot de 26e in Almere, Transistorstraat 110
Namens Gertjan van Dinther,Country manager Soudal en het bestuur van het KOBV

Aanmelden? stuur een mail met aanwezig en uw naam naar: info@kobv.nl

Voor heel veel achtergrond informatie kunt u onderstaande links gebruiken.

www.soudalgroup.com en www.soudal.com

Film Muller – Soudal http://www.kitbedrijf.nu/nieuws/a.-muller-bij-rtlz…

Links Lotto Soudal dat wielrenners de Soudal producten (mis)gebruiken !

o Heren https://www.youtube.com/watch?v=XLSfqmbAPlw

o Ladies https://www.youtube.com/watch?v=eqecBtjillM