Kerstevent 2017

Graag nodigen wij je uit op ons eindejaars Kerstevent op 13 december 2017: Jouw goede voornemens voor acquisitie en hoe maak je ze waar?

Op het mooie landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt te Beesd, dat volledig in kerstsfeer is, organiseert het Kenniscentrum voor Onderhoud en Beheer van Vastgoed, KOBV haar jaarlijkse eindejaars Kerstevent. Zowel kennispartners en supporters van het KOBV als genodigden en partners zijn van harte welkom op 13 december 2017 van 14:00 tot 17:00 in Het Koetshuis met aangrenzende Paardenstal.

Het eindejaars event zal in het teken staan van goede voornemens, van het KOBV, maar vooral van jouzelf. Zakelijk, in acquisitie en in het bereiken van jouw zakelijke doelen. Een drietal sprekers verzorgen presentaties:

 1. De voorzitter van het KOBV met een korte toelichting op de plannen voor 2018;
 2. Marion van der Flier, executive coach bij VISA, Vaart in Samenwerken over  ‘goede voornemens in acquisitie doe je zo‘;
 3. Wout Plevier, topcoach in persoonlijke effectiviteit over ‘’In 7 stappen effectief je doel bereiken?

Programma

Vanaf 14:00 ontvangen we je graag op het landgoed Mariënwaerdt, Het Koetshuis.

Om 14:30 zal de voorzitter van het KOBV de middag openen en terugkijken op de afgelopen periode en vooruitblikken naar 2018. Welke plannen en ontwikkelingen zijn er met het KOBV. Denk en praat mee!

Om 15:00 zal de eerste spreker, Marion van der Flier met je in gesprek gaan over ‘goede voornemens in acquisitie, hoe doe je dat?‘ Met speciale aandacht voor de mogelijkheden van LinkedIn:

 1. Redenen om het niet te doen
 2. Uitgelicht: goede voornemens en social media: gevonden worden op LinkedIn, wie is de mens achter de professional
 3. Tips en trics, do’s en don’ts

Om 16:00 zal topspreker en coach Wout Plevier het stokje overnemen en je vertellen over resultaat, doelen, talent en de juiste routine vanuit zijn succesvolle managementboek SLIM! ’In 7 stappen effectief je doel bereiken!’

 1. Waarom bereiken we vaak ons doel niet?
 2. Hoe definieert u het juiste resultaat?
 3. Hoe zorgt u dat u het onderbouwt met voldoende redenen, die u ‘engaged’ / betrokken maken
 4. Hoe zet u dit om in een massief stappenplan met meerdere scenario’s, zodat u flexibel kunt anticiperen op veranderingen
 5. Hoe activeer u en ontdekt u uw nr. 1 talent?
 6. Hoe volgt u de juiste routine om succesvol te kunnen zijn.
In een sfeervolle en inspirerende ambiance krijg je nieuwe inzichten, tips en trucs en een praktisch stappenplan naar jouw succes als vastgoed en onderhoudsprofessional! Hiermee heb je praktische instrumenten voor een goed en succesvol 2018!
Om 17:00 sluiten we af met een borrel en een hapje in de aangrenzende Paardenstal!

Sprekers

Marion Muller- van der Flier is eigenaar van VISA, Vaart in Samenwerken. Als manager en later als algemeen directeur van een adviesorganisatie in de vastgoedsector bouwde zij vijftien jaar ervaring op als leidinggevende en werkgever. Sinds 2011 is zij zelfstandig ondernemer en coach. Haar expertise ligt op het vlak van executive coaching, loopbaancoaching en teamcoaching bij woningcorporaties en vastgoedbedrijven. Ook op interim-basis zet ze zich graag in om de mensen bij reorganisatie of fusie wendbaar en krachtig te houden. Medewerkers en leidinggevenden krijgen handvatten voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Gevonden worden op LinkedIn is een van haar succesvolle workshops!

 

Wout Plevier heeft meer dan 17 jaar ervaring in trainen en coachen van werkende professionals op gebied van persoonlijke effectiviteit, ontwikkeling van talent, versneld leren en leiderschap. Zijn lessen zijn vertaald in het interactieve boek SLiM! SliM! leert je wat je nr. talent 1 is. Hoe je de juiste routine vindt voor succes en in grip op je werk en in je leven. Met een interactieve spreekshow. Een energieke entertrainment, die u de juiste handvatten geeft om dit jaar uw goede voornemens uit te laten komen. U ontwikkelt zelfinzicht in wat voor u belangrijk is. U leert het 6-stappenplan om succesvol en consistent tot een goed resultaat te komen. U ontdekt wat de valkuilen zijn, waarom mensen generiek dit vaak niet volhouden. U zet de eerste stappen vooruit naar uw beste jaar ooit.

Graag hopen wij je te zien op 13 december bij Heerlijkheid Mariënwaerdt (NB, makkelijk te bereiken via de A2, centraal gelegen bij Beesd en er is voldoende parkeergelegenheid). Dit event is gratis toegankelijk, aanmelden kan op info@kobv.nl