Op 12 december a.s. nodigen wij u van harte uit de eindejaarbijeenkomst van onze stichting Kenniscentrum voor Onderhoud en Beheer Vastgoed bij te wonen.

De vastgoedsector is aan het vernieuwen. Er is veel expertise nodig om de snel veranderende processen binnen het gehele scala van gebouwen om te vernieuwen, onderhouden en beheren. Onze stichting is achter de schermen druk bezig geweest binnen de veranderende markt haar positie te evalueren en toekomstbestendig te maken. Dit betekent dat ook wij gaan veranderen!

Met trots willen wij aan het eind van dit jaar onze relaties, sponsoren  gasten en kennispartners onze nieuwe plannen voorleggen. Bij nieuwe plannen horen een strategie en een visie duidelijk zichtbaar te zijn. Wij zullen u met trots onze nieuwe visie presenteren op deze dag. Uiteraard met een feestelijk tintje want ook voor ons allen naderen met rasse schreden de feestdagen.

‘Een nieuwe toekomst in oude stijl’

In een ambiance van kasteel Montfoort hebben wij het volgende programma:

12.00 uur inloop en aansluitend lunch

13.30 Onze gewaardeerde gastpreker Arie Voorburg met als onderwerp een sprong naar de toekomst utopie en werkelijkheid. Een inspirerende en visionaire kijk op het bebouwde Nederland van de toekomst met als titel: “Building the Next Society”

14.30 14.45 Pauze met muzikaal optreden van pianist en zanger Aristakes.

14.45  15.30 Onze stichting in de steigers en nieuwe doelstellingen met een verrassende wending

15.30  17.15   muzikale ode en informeel samenzijn  aangeklede borrel

Wij hebben u deze middag veel te bieden en verheugen ons op uw aanwezigheid.

Deelname voor KOBV kennispartners en relaties, alleen op uitnodiging. Interesse? stuur een mail naar info@kobv.nl

Kasteel Montfoort; Kasteelplein 1, 3417 JG Montfoort

Route: https://www.kasteel-montfoort.nl/adres-route