Stichting Kenniscentrum Onderhoud en Beheer Vastgoed organiseert in samenwerking met Prof. Dr. Vincent Gruis van de TU Delft en een aantal aangesloten kennispartners  dit symposium in het kader van innovatieve ontwikkelingen. Het is een besloten symposium voor genodigden.

Het proces van strategisch, financieel en technisch beheer van de vastgoedportefeuille vergt veel inspanningen. Het duurzaam beheren van vastgoed begint bij het verwerken van alle modellen waar binnen vooral het monitoren van de omgeving, de buitenschil en de interne situatie van panden naar een inzichtelijk niveau opgeschaald dienen te worden.

Assetmanagement start bij het nauwkeurig in beeld brengen van de assets in het gehele beheerproces. Het brengt structuur en is sturend in het veranderende beheerproces om de gewenste doelstellingen te faciliteren en te realiseren.

Het doel van dit symposium is erop gericht u te informeren over de meest innovatieve oplossingen om o.a. de exploitatie periode via ICT in 3D modellering haarscherp in beeld te brengen. Alle relevante gegevens worden inzichtelijk geïmplanteerd naar één werkomgeving waarin alle betrokken partijen hun in- en output leveren om uw vastgoed optimaal te beheren. De gehele systematiek is innovatief en uiterst nauwkeurig.

Voor meer informatie en eventuele deelname kunt u contact opnemen met Maarten Dirkzwager.

Powered by :

Akzo Nobel, Dolmans, Dekker kozijnprojecten, Dirkzwager Groep, Duurzaam Gebouw, De Gebouwheer, Mega Elektra, Verwol afbouw,  Zumtobel.Dolmans

Partner-akzo-nobel Partner-verwol Dekker-kozijnprojectenDirkzwager-groepDGBDuurzaam GebouwMega elektraZumtobel_group_Logo_svg