Over KOBV

 

Contactgegevens

Correspondentie adres Stichting KOBV
Hertogin Johannasingel 34
5345 AJ Oss

Kenniscentrum KOBV op locatie
Diverse locaties in het land
Projectbezoeken en Roadshows

E: info@kobv.nl

 

Klik hieronder voor de

Privacyverklaring KOBV

Visie

DSC_0019In 2014 is door twee initiatiefnemers het idee uitgewerkt om te komen tot een Kenniscentrum op het gebied van beheer en onderhoud van vastgoed. Dit ‘Kenniscentrum’ verbindt leveranciers en ondernemers die actief zijn op dat werkterrein. Het initiatief heeft intussen een rechtspersoonlijkheid in de vorm van een stichting.

Het KOBV creëert een samenspel van kennis, talent en organisaties. Op centrale en representatieve locaties door heel Nederland kunnen kennispartners en opdrachtgevers elkaar ontmoeten en kennis uitwisselen maar ook innovaties bespreken en bedenken. Het unieke van het kenniscentrum is dat ondernemers uit alle onderdelen van de branche deelnemen, waaronder vele A-spelers op hun werkgebied.

Partners kunnen in samenspraak met het bestuur van het Kenniscentrum Seminars, symposiums, meetings, workshops en demonstraties houden.

Regelmatig worden er themabijeenkomsten georganiseerd over actuele ontwikkelingen in beheer en onderhoud van vastgoed. Het uitgangspunt daarbij is ‘De toekomst centraal’.

Missie

Beheer en onderhoud van vastgoed is ‘hot’. Daarom is het belangrijk mensen te verbinden en kennis  te laten delen. Specialisten en A-spelers op het gebied van toepassingen in beheer en onderhoud van woningen, kantoren, retail, zorg en ander vastgoed vinden elkaar in het Kenniscentrum dat als centraal punt geldt voor uitgebreide netwerken.

Het Kenniscentrum is een ontmoetingsplek waar vakgenoten en specialisten elkaar ontmoeten. Zij vinden elkaar bij het maken van combinaties om de verschillende vraagstukken in de markt te beantwoorden en uit te voeren.

Zie hieronder de video van de lancering van het KOBV in 2015.