Op donderdag 28 september 2017 organiseert het KOBV het Landelijk Symposium Hotels & Leisure vastgoed. Dit KOBV symposium wordt georganiseerd in samenwerking met DuurzaamGebouw / Gebouw Dashboard. Het Kenniscentrum zal op die middag interessante sprekers uit de Hotel en Leisure wereld een inleiding laten verzorgen. Deze sprekers uit de Hotel en leisure wereld zullen u alles vertellen over hoe zij hun transformatie hebben beleefd.

Het programma

De middag zal in het teken staan van het beheer en onderhoud en de transformatie van Hotel en leisure vastgoed. Wat speelt er? Hoe gaan grote partijen met beheer en onderhoud om? Welke slimme ontwikkelingen maken zij door? Hoe spelen zij in op actuele zaken en innovatie? Kortom alles wat u wilt weten over Hotel en Leisure vastgoed! Met o.a. topsprekers van De Efteling Hotel en Vakantiepark Bosrijk en Pleisure World.

efteling-bosrijk-logo

foto-j-smitsJürgen Smits. Jürgen is binnen de wondere wereld van de Efteling werkzaam als Manager Efteling Verblijfsaccommodaties en daarvoor o.a. Manager van het Efteling Hotel en Vakantiepark Bosrijk. Qua opleiding en werkervaring heeft hij een achtergrond in de Horeca en in Facilitair Management. Deze combinatie van kennis en ervaring is wat hem betreft dé ideale combinatie om zijn werk in een Hospitality omgeving goed uit te kunnen voeren.

De heer Smits is na werkzaam te zijn geweest bij o.a .Holland Casino en Stage Entertainment inmiddels al bijna 10 jaar manager bij verschillende bedrijfsonderdelen van de Efteling.

Hij is momenteel eindverantwoordelijk voor het vastgoed en het facility-management bij Bosrijk.

 

 

 

Hans van Leeuwen van Pleasure World. Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat hij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Toch levert hij met zijn professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat hij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

De wereld is in beweging

De wereld globaliseert en verandert steeds sneller. Ook op het gebied van leisure, sport, recreatie, toerisme, vrije tijd, stadsontwikkeling en lokale, regionale en internationale gebiedsontwikkeling. Hoe houden we deze veranderingen bij?

Bedrijven, organisaties, overheden en instellingen moeten hun externe gerichtheid versterken en sneller inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen om te kunnen overleven. Maar waar zijn ze, waar vinden we ze, hoe herkennen we ze en wat kunnen en moeten we ermee? Hoe vertaalt u de trends en ontwikkelingen naar concrete visies, strategieën, acties en innovaties? Hoe pakken we dat aan? Hoe stellen we ons bestaansrecht zeker en winnen we de slag om de consument en de gast?

Ontdek de kansen…
Pleisureworld ziet en zoekt de trends en ontwikkelingen in leisure, sport, recreatie, toerisme en vrije tijd. In Nederland, Europa en wereldwijd. Wij vertalen trends en ontwikkelingen naar concrete inzichten en marktkansen en helpen bedrijven, organisaties, overheden en instellingen om deze trends, ontwikkelingen en inzichten te vertalen naar onderscheidende visies, strategieën en acties.

Van Trendwatcher tot Trendspotter!
We kijken niet zozeer naar het verleden en het hier en nu, maar vooral naar de toekomst. Waar gaat het heen, welke trends en ontwikkelingen zijn van belang en wat betekent dat concreet voor uw bedrijf of organisatie? Hans is inspirator, kennisleverancier en facilitator en leverancier van waardevolle inzichten, kennis en praktische tools.

 

Mocht u interesse hebben, aarzel niet en pak de telefoon en bel 06 40607838 ( Maarten Dirkzwager Stichting KOBV.nl ) of stuur een mail: info@kobv.nl. Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar. Deelname is kosteloos en geschiedt op uitnodiging. Er geldt wel een no show fee.

Locatie is De Postkamer (zaal De Sorteerkamer) te Heerde.

 

Dit symposium wordt mogelijk gemaakt door:

Duurzaam Gebouw