Reageer snel, bijna vol: Interessante kennissessie op 10 mei in het kenniscentrum KOBV te Almere:

‘Slim ICT bij onderhoud en beheer van Vastgoed’

Iedereen die met Vastgoed te maken heeft weet dat een goede planning maar ook een helder overzicht van groot belang zijn. ICT is daarbij niet meer weg te denken, dat is meer dan vanzelfsprekend. Er zijn echter veel verschillen in de toepassingsmogelijkheden. Het ene programma is het andere niet. Theorie en praktijk matchen lang niet altijd. Zoek de verschillen op 10 mei.
We hebben deskundige gastsprekers die u op weg helpen.

Programma

14.00 uur ontvangst met koffie en thee
14.30 uur opening door Maarten Dirkzwager, voorzitter KOBV
14.30 – 15.00 uur presentatie WoonConnect en BouwConnect
Paul van Pelt, directeur De Twee Snoeken automatisering
15.00 – 15.30 uur presentatie Judith Martens directeur FGB Facility en Real Estate
15.30 – 15.45 uur korte pauze
15.45 – 16.15 uur het systeem en de toepassing. Thomas Timmers, directeur Interactive Studio’s en Emiel Jansen, vastgoed beheerder bij Perfect Gebouwenbeheer, onderdeel van het Bouw Advies Instituut
16.15 – 16.45 uur brand los met uw vragen, de deskundigheid is er voor in huis
16.45 – 17.30 uur afsluitende netwerkborrel

Paul van PeltPaul van Pelt

Uw virtuele gebouw als basis voor ontwerp, mutaties en beheer. In de ontwerpfase van uw nieuwe of te verbouwen gebouw zelf – samen met de toekomstige gebruikers – spelen met ontwerp- en indelingsopties? Direct zien hoe dat er 3D uitziet, wat het kost, wat de toekomstige energierekening wordt, hoe het uitpakt voor de onderhoudskosten en –planning? Dat kan!

In de beheerfase in dezelfde omgeving gewenste aanpassingen – zoals herindeling, andere interieuropstellingen, en uitbreidingen –  virtueel uitproberen en evalueren? Dat kan ook! In dezelfde 3D omgeving informatie opvragen over het gebouw, onderdelen en inrichting en storingen melden. Vanzelfsprekend! Ik laat u graag zien hoe deze interactieve 3D informatie en communicatieomgeving werkt.

 

Judith MartensJudith Martens

“Altijd in control!”

U bent verantwoordelijk voor 1 of meerder panden; als huurder of als verhuurder… Waar liggen uw verantwoordelijkheden? Met welke wet- en regelgeving heeft u te maken? Hoe houdt u bij welke wetten gewijzigd zijn en wat dat betekent in de praktijk? Gaat u nog steeds met een gerust hart naar bed? Wij nemen u mee in de stappen richting ‘compliancy’ met een daarbij behorende tool zodat u altijd in control bent als het gaat om gebouw-gebonden wet- en regelgeving!

 

 

Thomas TimmersThomas Timmers en Emiel Jansen

‘Het systeem en de toepassing ‘

Doel van het systeem is om op een zo makkelijk mogelijke manier meldingen voor correctief onderhoud te kunnen verwerken – op ieder moment, op iedere locatie. Het systeem “weet” hierbij wat de afspraken zijn met vaste leveranciers, garanties, etc.

 

Emiel Jansen

Werkbonnen komen automatisch bij de juiste partij terecht, zij kunnen ook weer online afmelden. Uiteindelijk levert het systeem ook een groot aantal rapportages op, over zowel het vastgoed zelf als de prestaties van de uitvoerder.

 

 

 

 

U bent van harte welkom op 10 mei. De ICT sessie kunt u gratis bijwonen dankzij ondersteuning door de Roosevelt Groep, FGB Facility Group en De Twee Snoeken automatisering. Meld u snel aan want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Aanmelden