T&G Terrein en Groenvoorziening en Gustaaf Groenspecialisten gaan op 1 juli samenwerken onder de naam T&G Groep. Gustaaf is op 1 januari 2016 geïntegreerd met T&G en werken sindsdien al nauw met elkaar samen. Door de bedrijven onder één dak te bundelen is het nog gemakkelijker om samen te werken en om kennis, expertise en vakmanschap te delen.

Hans SmuldersWe kijken uit naar deze nieuwe fase, waarin we de kennis en ervaring van twee succesvolle bedrijven combineren”, zegt Hans Smulders, algemeen directeur van de T&G Groep.

Door heel Nederland werken er ruim 100 professionals verdeeld over zes vestigingen. Door de bundeling van krachten kan de T&G Groep nog meer kennis en bredere expertise aanbieden.

Hans Smulders: “Van riolering tot grond- en straatwerk en van groenvoorziening tot ongediertebestrijding, hekwerken en daktuinen. Alles wat tussen gevel en slagboom zit pakken we op. Kunnen we iets niet, dan hebben we de juiste samenwerkingspartners waar we op kunnen terugvallen.”

Uitstraling

De T&G Groep heeft een eigen logo, missie, visie en een compleet vernieuwde website. Een belangrijke notitie is dat T&G Terrein en Groenvoorziening en Gustaaf Groenspecialisten hun eigen naam en identiteit zullen behouden. Kleding, bussen, briefpapier en koffiekopjes zullen naast een frisse look nauwelijks gewijzigd worden.