Op een zeer toepasselijke locatie is het transformatie kennisevent: ‘Duurzaam transformeren, een forse opgave?‘ succesvol verlopen. Het voormalige kantoorgebouw van Shell aan de Visseringlaan 26 te Rijswijk staat al ruim 10 jaar leeg. Dit kantoor met maar liefst 12.702 m2 vormde het decor voor het kennisevent van het KOBV over transformeren.

 

 

 

 

 

 

 

Samen met kennispartner Kiwa is deze boeiende middag vorm gegeven op deze unieke locatie. Er was veel voorwerk voor nodig om de locatie toegankelijk te krijgen voor het symposium.

Sprekers

Op de 2e verdiepingsvloer was voor de gasten een mooie ambiance gecreëerd. 3 sprekers, Harry Vonk, Joris Gribnau en Gerben van Dijk namens ons respectievelijk mee in de wereld van duurzaam transformeren, asbest, aanpak bij leegstaand vastgoed, mogelijkheden bij transformatie en een landelijke overview wat er allemaal gebeurt rond dit thema.

Harry Vonk

Joris Gribnau

Gerben van Dijk

 

Een boeiende en leuke middag, vooral door de locatie. Op de begane grond was voor de bezoekers ook nog het asbestmuseum ingericht , een tijdelijke, mobiel museum over asbest en asbest sanering. Zie hier link naar video over dit museum.

Klik hier voor een uitgebreid fotoverslag op de website van Kiwa.